Norovirus pe Azura vas de croaziera solicită "Deep Clean"

Un al doilea P & O navă de croazieră a fost "profund curățată" în urma apariției unui focar de norovirus bug-iarna vărsături, compania Hampshire bazate pe a spus.

Zece cazuri au fost confirmate pe Azura care a ajuns în Southampton, sambata dimineata urma un tur de noapte al 11-Iberia.

Linie a avut mai mult de 3.000 de pasageri la bord.

Mai mult de 400 de pasageri contractat bug la Oriana P & O, în timpul unei croaziere Baltice, care a ajuns din nou vineri.

P & O Cruises a cerut scuze pasagerilor afectați pe ambele nave.

Un purtator de cuvant a declarat: "Noi nu vrem ca cineva să fie bolnav, mai ales atunci când acestea nu sunt in vacanta pe una din navele de croazieră noastre."
suplimentar de curățare

Azura sa datorat să se îndepărteze de la o croaziera 12-a noapte insulele din Oceanul Atlantic, inclusiv Madeira și Tenerife, la ora 18:00 GMT.

Suplimentar de curățenie a avut loc pe Oriana înainte de a plecat pentru o croaziera 23-zile Mediterana vineri.

Vărsături bug iarna: Spitale vizitatori ban

Spitalele din jurul Marea Britanie au fost închiderea secții pentru vizitatori, în speranța de a preveni răspândirea bug vărsături iarnă, ​​norovirus.

Birmingham Spitalul Municipal, Spitalul Maidstone în Kent, și George Eliot Hospital din Nuneaton, Warwickshire, toate au pacienții cu infecție.

La Southampton mai mult de 400 de pasageri infectate de virus debarcat de pe o navă de croazieră.

Agentia pentru Protectia Sanatatii a declarat o creștere 72% în cazuri a fost inexplicabilă.

În ultimul său raport săptămânal, acesta a declarat că a fost 2630 rapoarte confirmate de laborator de norovirus - până la 1533 de cazuri raportate in aceeasi perioada a sezonului trecut.

"Nu există niciun indiciu cu privire la ce activitate este mai mare în acest an", a spus el.

Cu toate acestea, a adăugat că a existat o reducere de 28 la suta a numarului de rapoarte de laborator au confirmat în cele două săptămâni care se termină 2 decembrie.

Doi ucis în 140 de vehicule pile-up pe ceață Texas rutier

Două persoane au murit și zeci au fost răniți după ce un morman-up care implică cel puțin 140 de vehicule pe o autostradă ceață în SUA de stat din Texas.

Mai mult de 80 de persoane au fost duse la spital, și cel puțin 10 grav rănit, mass-media locală raport.

Sa întâmplat la Interstate 10 în apropierea Beaumont, aproximativ 80 de mile (130 km) la est de Houston, în dimineața zilei de Ziua Recunostintei.

Echipele de salvare scrambled pentru a trage de la supraviețuitorii de mile de ruine, care au lăsat camioane mangled pe partea de sus a reciproc.
"Catastrofal"

Un bărbat și o femeie a murit după ce vehiculul lor utilitar sport a fost strivit de un tractor remorcă.

Poliția le-a identificat ca Debra Leggio, 60, și Leggio Vincent, 64. Ei au fost bunicii Texas de conducere pentru a Mississippi pentru a sărbători aniversarea lor de nunta 42, New York Daily News rapoarte.

Serviciile de urgență nu au realizat inițial amploarea carnagiului din cauza ceață deasă.

Jefferson County Sheriff Biroul adjunct Rod Carroll a spus: "Este catastrofic Am masinile pe partea de sus de autoturisme.".

El a spus conducătorii auto și pasagerii uninjured a mers la ajutorul altora în timp ce autoritățile sortate prin wreckag

Negru Elk instalatii de foc: moare terțe filipineză de la leziuni

Numărul morților de foc săptămâna trecută pe o platformă de petrol superficial-pat, în Golful Mexic a crescut la trei, spun oficialii.

Unul dintre bărbați a ars săptămâna trecută în incidentul de pe coasta Louisiana, cedat la rănile de vineri.

Avelino Tajonera, un sudor Filipine, a murit într-un spital din New Orleans, a declarat trimisul Filipine "a SUA.

De reglementare din SUA au ordonat proprietarului platforma lui, Black Elk energie, pentru a revizui imediat siguranța în larg.

Dl Tajonera, 49, a murit la scurt timp după ce soția sa și cei trei copii au ajuns la Manila.

Incendiu a izbucnit la 16 noiembrie, când muncitorii au fost instalatii de sudare o teava pe punte platformei.

Două alte filipinezii au murit în incident.

Organismul Un muncitor a fost recuperat la o zi după incendiul și căutarea pentru un alt fost anulat după ce a fost pierdut pe mare.

Doi zeci de oameni au fost pe platforma atunci când focul sa întâmplat. Unsprezece au fost luate cu elicopterul la spital pentru tratament sau pe țărm de către lucrătorii medicale de urgență.

Omul Mexic arestări în FBI, 10 mai vrut listă

Poliția mexicană a spun că au capturat unul dintre FBI de top 10 cele mai fugari vrut, a căutat în baza acuzațiilor de crimă, viol și răpire.

Joe Luis Saenz, cetățean american, a avut loc în orașul de vest a Guadalajara.

37 de ani, este suspectat că ar fi împușcat doi membri de bande rivale din Los Angeles, în 1998, iar mai târziu în acel an a violat și a ucis fosta iubită.

FBI-ul a fost oferirea de până la 100.000 de dolari 62,400) pentru informații care duc la arestarea sa.

Născut în California, domnul Saenz, de asemenea, suspectat de uciderea unei a patra victimă în Los Angeles County în 2008.

El este considerat a fi lucrat pentru un cartel de droguri mexican și a avut o serie de pseudonime.

View older posts »

Casa germana superioară respinge afacere impozit elvețian

Acordul va fi permis germanilor cu active nedeclarate în Elveția pentru a evita pedeapsa prin efectuarea unei plăți unice între 21% și 41% din valoarea activelor lor.

Înțelegerea a fost negociat în aprilie și sa datorat în vigoare în ianuarie.

Dar este nevoie fie ratificat de ambele parlamente.

Respingerea de către camera superioară german, Bundesrat, prelungește disputa dintre cele două țări asupra modului în care să se ocupe cu estimate de 180 200 miliarde de euro 145-160bn) de active germani ascunse în Elveția.

Ministrul german de finante Wolfgang Schaeuble a solicitat sprijin pentru afacere, spunând: ". Acordul încearcă să găsească o soluție mai bună pentru o situație care nu este satisfăcătoare"

Dar Norbert Walter-Borjans, a Democrat de opoziție principalele Sociale, a declarat Bundesrat-ul a fost o afacere care a făcut "contribuabilii onești simt ca niște proști".

Ministrul de finante elvetian Eveline Widmer-Schlumpf a declarat că guvernul său a rămas "sa angajat la o ratificare de succes".

Și Confederația Elvețiană Bankers Association a afirmat într-o declarație: "Casa germana de sus a ratat o oportunitate majoră de a ajunge la o soluție echitabilă, optimă și durabilă pentru toate părțile pentru a rezolva definitiv problemele fiscale bilaterale."

Go Back

Comment