Blog posts : "General"

Norovirus pe Azura vas de croaziera solicită "Deep Clean"

Un al doilea P & O navă de croazieră a fost "profund curățată" în urma apariției unui focar de norovirus bug-iarna vărsături, compania Hampshire bazate pe a spus.

Zece cazuri au fost confirmate pe Azura care a ajuns în Southampton, sambata dimineata urma un tur de noapte al 11-Iberia.

Linie

Read more

Vărsături bug iarna: Spitale vizitatori ban

Spitalele din jurul Marea Britanie au fost închiderea secții pentru vizitatori, în speranța de a preveni răspândirea bug vărsături iarnă, ​​norovirus.

Birmingham Spitalul Municipal, Spitalul Maidstone în Kent, și George Eliot Hospital din Nuneaton, Warwickshire, toate au pacienții cu

Read more

Doi ucis în 140 de vehicule pile-up pe ceață Texas rutier

Două persoane au murit și zeci au fost răniți după ce un morman-up care implică cel puțin 140 de vehicule pe o autostradă ceață în SUA de stat din Texas.

Mai mult de 80 de persoane au fost duse la spital, și cel puțin 10 grav rănit, mass-media locală raport.

Sa întâmplat la Interstate…

Read more

Negru Elk instalatii de foc: moare terțe filipineză de la leziuni

Numărul morților de foc săptămâna trecută pe o platformă de petrol superficial-pat, în Golful Mexic a crescut la trei, spun oficialii.

Unul dintre bărbați a ars săptămâna trecută în incidentul de pe coasta Louisiana, cedat la rănile de vineri.

Avelino Tajonera, un sudor Filipine, a mur…

Read more

Omul Mexic arestări în FBI, 10 mai vrut listă

Poliția mexicană a spun că au capturat unul dintre FBI de top 10 cele mai fugari vrut, a căutat în baza acuzațiilor de crimă, viol și răpire.

Joe Luis Saenz, cetățean american, a avut loc în orașul de vest a Guadalajara.

37 de ani, este suspectat că ar fi împușcat doi membri de bande r…

Read more

NHL blochează gheata jucatori de hochei până la 14 decembrie

Oprirea continuă până la 14 decembrie, într-o mișcare care aduce numărul total de jocuri pierdute la 422, sau circa o treime din sezonul 2012-13.

Ligi din SUA și Canada blocat de jucatori la mijlocul lunii septembrie, cu o lună înainte sezonului urma să înceapă.

Cele două părți sunt înt…

Read more

Parlamentul European

Dezbaterea privind 21 noiembrie 2012 a venit înaintea unui summit al liderilor UE pentru a încerca să ajungă la un acord privind următoarea multianual cadru financiar (CFM), care urmează să curgă de la 2014-2020 și stabilește cadrul pentru bugetele anuale aleUE.

Liderul de centru-dreapta PP…

Read more

Blocuri Swiss judiciare elibera de date de conturi bancare in SUA

Un tribunal elvețian de top a blocat retrocedarea de informații despre un client Credit Suisse către autoritățile americane.

Curtea Federală Administrativă a declarat biroul din Elveția de impozitare nu ar putea predea datele ca cererea a fost bazat exclusiv pe o suspiciune de evaziune fiscal…

Read more

Casa germana superioară respinge afacere impozit elvețian

Acordul va fi permis germanilor cu active nedeclarate în Elveția pentru a evita pedeapsa prin efectuarea unei plăți unice între 21% și 41% din valoarea activelor lor.

Înțelegerea a fost negociat în aprilie și sa datorat în vigoare în ianuarie.

Dar este nevoie fie ratificat de ambele pa…

Read more

Curtea Constituțională a solicitat de către președintele său pentru a soluționa diferite cu PM

Președintele Traian Băsescu a cerut astazi (luni), Curtea Constituțională din România (CCR) pentru a rezolva disputa cu prim-ministrul (PM) Victor Ponta pe participarea la 28-29 iunie, Consiliul European, administrația prezidențială a informat.

Băsescu consideră că rezoluția Parlamentului…

Read more

Trei ofițeri de poliție, medicul lui Nastase investigate de procurori

Doi ofițeri de poliție care au fost prezenți ultima zi de miercuri noapte, la vila lui Adrian Năstase, atunci când a încercat să se sinucidă și șeful adjunct al Poliției Capitalei, împreună cu cardiolog PM fostului personal sunt investigate de procurorii anti-corupție pentru ajutor și

Read more

Femeia dat afară din zbor Air Wizz din cauza stării de sănătate ei

O femeie român a fost dat afara de la un bilet de avion Wizz Air marți, după ce ea a vrut să stea în fața planului, deoarece sufera de tromboflebita, o condiție care favorizează coagularea sângelui, ziarul Libertatea informeaza astazi (casatoriti).

58 ani vechi Iuliana Dinescu, o femeie de a…

Read more

Patru copii fura banii bătrîna lui

Un 83 ani-femeie in varsta Român de la Botoșani (Nord-Est), a fost jefuit de patru copii, cu vârste cuprinse între 11 și 14, informează ziarul Adevărul de astăzi (luni).

Femeia a fost de economisire bani pentru înmormântarea ei în sticle de plastic în casa ei și utilizate pentru a le num…

Read more

Actul privind piața unică a UE al II-lea își propune să stimuleze concurența

Acestea includ promovarea mobilității cetățenilor și a întreprinderilor dincolo de frontiere și de a face mai ușor pentru a avea acces la finanțare în întreaga zonă 27 state membre ale UE.

De asemenea, legea speră să consolideze antreprenoriatul social și la creșterea încrederii con…

Read more

Nepal liderul maoiștilor Prachanda se deschide "pistă de gherilă"

Fostul lider nepalez maoist Prachanda insurgență a lansat un nou traseu turistic și de ghid, oferindu-pietoni sansa de a vedea rutele și ascunzătorile folosite de gherilele.

Trek - care durează până la patru săptămâni - se întinde pe mai multe judete din Europa Centrală și Nepal vest.

Sc…

Read more

De ce Germană Europa este un non-starter

Multe mituri s-au acumulat în jurul valorii de problema politicii europene a Germaniei, mituri care nu fac mai ușor de a înțelege pe deplin gravitatea situației de astăzi. Cel puțin două dintre cele cerșească pentru explicații.

Primul mit spune că Germania - cea mai mare beneficiar al mon…

Read more

Audituri de plumb falsificat pentru a înghețării fondurilor UE

Rambursarea sumelor cheltuite pe proiecte europene nu se va relua până în octombrie ", scrie site-ul știri aktualnĕ.cz în urma discuțiilor dintre Ministerul ceh al Finanțelor și Curtea Europeană de Conturi.

După ce a primit un avertisment de la supraveghere financiară a UE în sensul că

Read more

UE iritat de discuțiile cipriote cu Moscova

Va Cipru fi următorul stat pentru a primi ajutor de la Fondul european de stabilitate financiară (FESF)?Răspunsul la această întrebare va fi parțial determinată de o dezvoltare nouă, care a apărut de mult la supărare al Uniunii Europene, observații Le Monde: Nicosia "se desfășoară nego…

Read more

Sprijinul în creștere pentru referendum cu privire la Europa

"Oricine a ascultat Hotărârea Curții Constituționale va ști că nu există nici o altă soluție." Observației făcute de ministrul social-democrat de finante, Peer Steinrück, evidențiază un aviz care este din ce în ce răspândită în rândul politicienilor din Germania: o schimbare de b…

Read more

Poate Berlusconi face o revenire eurosceptic?

Părea ca și cum ar fi dispărut din viața politică, dar acum se pare că Silvio Berlusconi ar putea fi de planificare o revenire. Într-o încercare de a naviga val de euroscepticism, care a făcut comediantul Beppe Grillo stea în ascensiune a politicii italiene, ex-PM ridicat recent problema d…

Read more

20 blog posts